Hoe werkt het?

Hoe lang huren: je kunt een denkspel huren voor 4 weken.
Verlenging is mogelijk tegen dezelfde kosten, tenzij het spel of het boek is gereserveerd.
Stuur hiervoor, voor het einde van de huurperiode, een e-mail of app mij.

De kosten: je betaalt voor het huren van een spel €5 voor 4 weken. Graag contant betalen.

Borg: voor elk spel betaal je een borg van €25. Dit om de kosten van beschadiging of verlies te dekken. De borg ontvang je uiteraard weer terug als je het spel schoon, onbeschadigd, compleet en op tijd terug brengt.
Als dit niet gebeurt, dan zal ik de kosten van de borg aftrekken.
Bij overschrijding van de uitleentermijn betaal je per week een boete van €2,50.
En als het spel of het boek niet binnen 4 weken na de verstreken huurperiode wordt teruggebracht, dan verlies je de borg.

Hoeveel spellen: je kunt maximaal 2 spellen huren, plus eventueel een boek.

Reserveren: het is mogelijk om een spel te reserveren. Hiervoor betaal je geen extra kosten. Je kunt dat ter plekke doen, maar je kan ook via de Facebookpagina of website de spellen bekijken en reserveren. Stuur een e-mail, een bericht op Facebook of bel of app mij. Zo weet je zeker dat je niet voor niets komt.

Inschrijfformulier: wanneer je voor de eerste keer komt, vraag ik je om een inschrijfformulier in te vullen. Hieraan zijn geen kosten verbonden. Met je handtekening verklaar je dat je akkoord gaat met de privacyverklaring en de spelregels die tegelijk met het inschrijfformulier uitgereikt worden.

Advies op maat: omdat ik maatwerk wil leveren vullen we samen, ter plekke, een vragenlijst in over je hond of kat en jullie ervaring met het spelen van denkspellen. Zo kan ik je advies geven welk spel voor jouw dier op dat moment het meest geschikt is.

Stappenplan: bij elk spel zit een stappenplan zodat je kan zien hoe je het spel stap voor stap kunt aanleren.

Schoonmaken: stop een spel a.u.b. NIET in de vaatwasser. Gebruik in plaats daarvan bij kunststof spellen een heet handsopje. Dan blijft het spel langer mooi. Houten spellen niet nat maken!

Huis- tuin- en keukenmateriaal: in de speel-o-theek in Arnhem kan je ook zelfgemaakte en verzamelde spellen van huis- tuin- en keukenmateriaal bekijken om ideeën op te doen om zelf goedkoop en eenvoudig je eigen spellen te maken.

Boeken met spel-ideeën: er zijn diverse boeken met heel veel leuke spel-ideeën die je voor maar €2,50 per 4 weken kunt lenen.

Workshops of lezingen: ik organiseer regelmatig, samen met Elza Heijmeriks workshops of lezingen voor kleine groepen.
Bijvoorbeeld een workshop waarbij er wordt gespeeld met de denkspellen van de speel-o-theek.
Of een workshop over denkspellen van huis- tuin- en keukenmateriaal waarbij je ook zelf spellen kunt maken.
Nieuws hierover wordt geplaatst op de Facebookpagina en op deze website.

Nieuwe denkspellen: regelmatig schaf ik nieuwe denkspellen aan, dus je kunt je hond of kat altijd blijven uitdagen! Houd daarvoor de Facebookpagina en/of de website in de gaten.
Heb je een speciale wens of een goede tip?
Laat het me weten!

Wanneer en waar een spel huren?
Wie zijn wij?
De privacy verklaring

Reacties zijn gesloten.